Verzending van uw pakket

Na ontvangst van betaling streven wij ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Mocht er onverhoopt een product niet op voorraad zijn, nemen wij contact met je op.Vul te allen tijde uw mailadres en telefoonnummer in bij het bestellen, zodat wij u hiervan op de hoogte kunnen stellen. Een bestelling wordt altijd verzonden met een Track en Trace code en aflevering zonder handtekening. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Alle artikelen worden bezorgd door PostNL. Hierdoor hebben wij geen invloed op de aflevering van PostNL. 

Feestdagen

Op feestdagen* leveren wij niet. Heeft u een dag voor een feestdag besteld, zal uw bestelling de dag ná de feestdag(en) geleverd worden. Heeft u op een feestdag besteld, dan wordt uw bestelling twee dagen na de feestdag(en) geleverd. Let op: wanneer u besteld op een feestdag, is er een kans dat het product wat u besteld uitverkocht blijkt te zijn. U krijgt hiervan direct na de feestdag(en) bericht van ons. 

Let op! Op maandagen wordt er niet bezorgd. Heeft u een bestelling geplaatst op zaterdagavond na 21:00 uur of zondag? Dan ontvangt u deze dinsdags.