OVER ONS

Ondernemen is iets waar moeder en dochter beide een handje van hebben: met het idee een eigen webwinkel te beginnen is Interior O'Clock ontstaan. Florance komt uit de detailhandel en Larissa studeert een journalistieke opleiding, wat haar de media-junk maakt.

De passie voor interieur accessoires begon al vroeg bij Florance: in haar twintiger jaren werkte ze jarenlang in een winkel vol met de interieur-accessoires van die tijd. De producten die ze wilde gaan verkopen in haar eigen webwinkel, waren dan ook snel gekozen: interieur accessoires met een Scandinavisch tintje. Met haar passie voor interieur en de kennis die ze heeft met detailhandel, was dit haar ultieme droom.

Op haar twaalfde begon Larissa al met het schrijven van verhalen op het internet, en verdiepte ze zich in de sociale media van deze tijd. Op haar vijftiende begon ze met een opleiding in de richting van media en dus was het niet onwaarschijnlijk dat ze haar moeder goed kon aanvullen bij het opzetten van de webwinkel. Sociale media, marketing en het op papier (of op het web ;-)) zetten van alle teksten komt uit haar handen, en zo sluiten zij en haar moeder perfect aan als het gaat om de eigen webwinkel.

We vinden het beiden leuk om met het interieur bezig te zijn en mensen de kans te geven om veranderingen aan te brengen voor een leuke en kleine prijs. En zo is onze webwinkel geboren...

CONTACT

U kunt ten aller tijde contact opnemen met ons, door middel van onderstaande contactgegevens:

 info@interioroclock.com // klantenservice@interioroclock.com

Facebook

Deel jouw foto met onze producten op social media met de Hashtag #interioroclock en tag ons: @interioroclock! #sharingiscaring