UPDATES

Hoera! Onze nieuwe webshop staat online!

Ja! Een lang gekoesterde droom is eindelijk uitgekomen… Onze nieuwe webshop staat eindelijk online! En wat is ‘ie mooi geworden! We zijn er zo ontzettend blij mee…

HOE HET OOIT BEGON…

In augustus 2018 openden wij de ‘online’ deuren van Interior O’Clock via dezelfde website link als waar je de webshop nu op bezoekt. Na jaren was een nieuw kindje van ons geboren en daar waren we al heel trots op. Maar na een tijdje bleek toch dat de website voor ons niet gebruiksvriendelijk was. Dit omdat deze was gemaakt via Prestashop en dit werkt voor ons gewoon totaal niet. Daarnaast wilde ik – Larissa – ontzettend veel aan de website veranderen qua vormgeving wat simpelweg niet lukte.

Vanaf dat moment besloten we eigenlijk al: er moet met de tijd een nieuwe website komen waar wij onze webshop op gaan draaien. Maar eerst: een verkooppunt in een conceptstore openen. Toen wij voor dit leuke nieuws groen licht kregen is onze aandacht volledig die kant op gegaan. Gelukkig ook maar, want dat is echt iets waar wij ontzettend blij mee zijn en onze energie uit halen. We schoven het maken van een nieuwe website door naar ons doelenlijstje voor 2020.

Een nieuwe website maken vergt veel. Het vergt naast tijd en energie ook simpelweg geld, een budget. Omdat het budget wat wij hadden steeds weer de fysieke winkel in ging, bleef er weinig over om een hele nieuwe website op te zetten. Tot nu! Er is ruimte voor een budget en daarom kon het maken van de nieuwe website ineens in een sneltreinvaart gezet worden. En dat is dus ook wat we direct hebben gedaan.

EEN NIEUWE WEBSITE

Ik stuurde een kennis uit de buurt een berichtje. Op Facebook of Instagram had ik wel eens voorbij zien komen dat hij websites bouwt en ik heb vertrouwen in zijn kennis hiermee, dus ik stuurde hem meteen een berichtje. Nu, ongeveer drie weken later, staat er een volledig nieuwe website waar de webshop nu naar verplaatst is. En aaah! We zijn allebei ZO enthousiast. Dus, Soner, als je dit leest: ik ben mega blij met je hulp de afgelopen weken! Nogmaals mega bedankt!

Wanneer de basis van de website eenmaal staat loop je tegen een hele hoop aan. Wie mij kent weet dat ik perfectionistisch ben, en nu er toch een nieuwe website staat moet het meteen aan alles voldoen en bovenal: het moet er perfect uit zien. Terwijl ik lijstjes maak met ‘dingen die ik nog wil veranderen maar niet weet hoe’ voor als ik weer met Soner bel, zit tegenover mij Femke: een vriendin van mij die helpt met het opnieuw opbouwen van de website. Alle producten moesten opnieuw toegevoegd worden (ik weet dat dat via een plugin in één keer kon, maar dat wilde ik niet) en mijn moeder en ik hadden veel te veel handen tekort. Femke had nog geen ervaring met websites, maar ze heeft alles onwijs snel opgepakt en ik ben nu al zo blij met haar hulp.

EN NU?

Inmiddels staat bijna alles weer volledig online en kan de website in elk geval draaien! De bestellingen kunnen 100% veilig betaald worden en alle voorraadgegevens kloppen. Er kan dus weer besteld worden! In de komende weken blijf ik, samen met mijn moeder en op de achtergrond af en toe Soner en Femke, nog bezig met het zetten van de puntjes op de ‘i’ zodat alle hoeken en gaten van de website goed gevuld zijn en hij nóg gebruiksvriendelijker wordt.

WIJ HEBBEN JOUW HULP NODIG!

Ondertussen wil ik jullie vragen een enquête in te vullen om de website zoals deze nu is te beoordelen. Deze enquête heb ik gemaakt voor een schoolproject waarvan de resultaten inmiddels ingeleverd zijn, maar is nog steeds ontzettend waardevol voor onszelf. Wij zouden je duizendmaal dankbaar zijn als je deze voor ons in wilt vullen! Het duurt 3 tot 5 minuten en je kunt hier klikken om hem te openen. Let op: bekijk onze website voor deze enquête wel op je laptop of computer. De mobiele versie werkt namelijk nog niet (working on it!). Liefs, Larissa

author-avatar

About Larissa de Vos

Larissa de Vos is mede-oprichtster en eigenaresse van de winkel Interior O'Clock. Ze heeft een diploma Mediaredactie-medewerker en studeert momenteel Communicatie. Larissa is verantwoordelijk voor alle media-uitingen en houdt bijvoorbeeld de mail bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *