ALGEMENE VRAGEN

Rechts bovenin je scherm (op laptop/computer) zie je vier icoontjes. Het meest linker icoontje, welke naar een persoon verwijst, is jouw account. Wanneer je met je muis over dit icoontje heen gaat zie je een dropdown-menu met alle elementen die je in jouw account kunt vinden. Lees jij fijner in een overzicht? Klik dan op het icoontje zelf en je komt uit bij jouw account gegevens!

Let op: hiervoor is het wel noodzakelijk een account aan te maken.

Je vindt jouw bestelgeschiedenis door rechts bovenin dit scherm (laptop of computer) op het logo te klikken wat verwijst naar een persoon. Bij ‘bestellingen’ vind je vervolgens alle bestellingen die je in het verleden hebt geplaatst. Staat hier niks? Dan heb je waarschijnlijk ook nog geen eerdere bestellingen geplaatst.

Goede vraag! Wanneer jij jouw gegevens invult bij jouw account en/of bij het plaatsen van een bestelling, zullen wij deze gegevens enkel en alleen gebruiken om de bestelling gereed te maken en jou op de hoogte te houden van jouw bestelling. Indien jij jouw mailadres invult en akkoord gaat met de inschrijving voor de nieuwsbrief, gebruiken wij jouw mailadres, voor- en achternaam voor het versturen van een nieuwsbrief. Dit zal niet vaker dan eens per twee maanden zijn.

Verder doen wij helemaal niks met jouw gegevens! Alleen wijzelf zien jouw gegevens en deze zijn goed beveiligd. Niemand anders kan hierbij.

BESTELLEN & RETOURNEREN

Nee, je bent niet verplicht een account aan te maken, maar het is wel handiger. Voor zowel jezelf, als voor ons. Zo kunnen wij makkelijk bij jouw gegevens voor de verzending & kun jij jouw bestelling snel en eenvoudig terugvinden in jouw account.

Ja, je krijgt van ons direct na jouw aankoop een bevestiging van jouw bestelling via de opgegeven mail bij jouw contactgegevens.

Wij hopen dat de producten die je bij ons besteld naar wens zijn, maar indien je toch een product wilt retourneren snappen wij dat! Retourneren is bij ons mogelijk! Stuur ons een mail naar info@interioroclock.com met als onderwerp ‘Bestelling retourneren‘. Je krijgt dan van ons binnen 48 uur een retouradres toegestuurd. Wanneer wij het product retour ontvangen hebben laten wij dit weten door middel van een mailtje en zullen wij het aankoopbedrag binnen een week terugstorten op jouw rekening.

Je kunt je product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Wij hopen natuurlijk dat je ons deze vraag niet hoeft te stellen, maar ook wij weten als geen ander dat er wel eens iets mis gaat met jouw bestelling tijdens de route die deze aflegt naar jouw huis. Wij betreuren het enorm als jouw bestelling beschadigd of kapot aankomt en wij helpen je dan ook graag! Stuur ons in dit geval een mail naar info@interioroclock.com met als onderwerp ‘Beschadigd product ontvangen‘. Dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing!

BETALEN

Je kunt bij ons momenteel betalen met iDeal, Creditcard en Paypal. Wij werken momenteel aan de extra betaalmogelijkheden: Klarna (achteraf betalen) en Apple Pay. Deze hopen wij binnen een paar weken te kunnen lanceren in de webwinkel zodat deze mogelijkheden ook beschikbaar zijn.

Wij werken momenteel aan de betaalmogelijkheid Klarna (achteraf betalen). Dit hopen wij binnen nu en een paar weken in de webshop gezet te hebben.

VERZENDING & LEVERING

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen twee werkdagen te verzenden, maar vanwege het Coronavirus is dit voor ons bijna niet haalbaar. Om niemand teleur te stellen houden wij nu een levertijd van maximaal een week aan op 80% van onze producten. Sommige producten hebben een langere levertijd omdat deze in de backorder staan. Indien dit het geval is, staat het in de omschrijving van het desbetreffende product vermeld. Wij doen er alles aan uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen, maar wij hopen op uw begrip in deze bijzondere tijden.

Momenteel is het nog niet mogelijk jouw bestelling op een ophaalpunt te laten leveren, maar het is wel mogelijk om jouw bestelling op een ander adres te laten leveren dan je huidige woonadres.

Ja! Zodra wij jouw bestelling verzonden hebben zullen wij je een mail sturen met de Track & Trace code van jouw pakket(ten). Op deze manier kun je zelf de status van jouw bestelling zien en de bezorg datum inzien.

Nee. Wanneer jij jouw bestelling hebt geplaatst is het niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen of annuleren. Dit omdat wij de bestelling direct doorvoeren op het moment dat wij deze binnen krijgen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje! Dit kan naar info@interioroclock.com. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!